TALABALARDA SOG’LOM TURMUSH TARZINI TASHKIL ETISHDA RATSIONAL OVQATLANISHNING O’RNI. - Rashidova, Saygul (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
TALABALARDA SOG’LOM TURMUSH TARZINI TASHKIL ETISHDA RATSIONAL OVQATLANISHNING O’RNI.