YUQORI SINF O’QUVCHILARINING AMALDAGI OVQATLANISHI - G'ofurova , Jamila (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
YUQORI SINF O’QUVCHILARINING AMALDAGI OVQATLANISHI