BOG’CHA YOSHIDAGI BOLALARNI QANDAY VA NIMA BILAN OVQATLANTIRISH KERAK: OZIQLANTIRISH BO‘YICHA ONALAR TEZ-TEZ YO‘L QO‘YADIGAN XATO VA KAMCHILIKLAR. - Abdullayeva, Hidoyat (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
BOG’CHA YOSHIDAGI BOLALARNI QANDAY VA NIMA BILAN OVQATLANTIRISH KERAK: OZIQLANTIRISH BO‘YICHA ONALAR TEZ-TEZ YO‘L QO‘YADIGAN XATO VA KAMCHILIKLAR.