YARIM TAYYOR MAHSULOTLAR (FAST FOOD) NING SO'LOM TURMUSH TARZIGA SALBIY TA’SIRI - Ikramov T. , T. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
YARIM TAYYOR MAHSULOTLAR (FAST FOOD) NING SO'LOM TURMUSH TARZIGA SALBIY TA’SIRI