JISMONIY MASHQLARNING NAFAS TIZIMI FUNKSIONAL IMKONIYATLARINI OSHIRISHDAGI ROLI - Buranova, Gulnoza; Dustov, Karim; Razzoqov, Sarvar (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
JISMONIY MASHQLARNING NAFAS TIZIMI FUNKSIONAL IMKONIYATLARINI OSHIRISHDAGI ROLI