SOG‘LOM TURMUSH TARZI VA UZOQ YASHASH SIRLARI HAQIDA AYRIM MULOHAZALAR - Nishonov, Mirkozimjon; Jalolov, Iqboljon; Oblayorova, T.T. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
SOG‘LOM TURMUSH TARZI VA UZOQ YASHASH SIRLARI HAQIDA AYRIM MULOHAZALAR