SPORTCHI TALABALARNING JISMONIY TAYYORGARLIGI VA ULARNING SALOMATLIGINI YAXSHILASH MUAMMOLARI. - Kurbanov, Abdulaziz; Xasnutdinov, Nail (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
SPORTCHI TALABALARNING JISMONIY TAYYORGARLIGI VA ULARNING SALOMATLIGINI YAXSHILASH MUAMMOLARI.