EKOLOGIK MUHIT HAR BIR INSONNING SOG’LOM HAYOT KECHIRISHI UCHUN ASOSIY OMIL - Tilovov, Turob (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
EKOLOGIK MUHIT HAR BIR INSONNING SOG’LOM HAYOT KECHIRISHI UCHUN ASOSIY OMIL