PARRANDACHILIK MAHSULOTLARI YETISHTIRILISHIDA GIDROPONIK OZUQALARNING AHAMIYATI - Abdisalomova, M. A; Kuziyev, Mirzohid Sadulloyevich (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
PARRANDACHILIK MAHSULOTLARI YETISHTIRILISHIDA GIDROPONIK OZUQALARNING AHAMIYATI