OVQATLANISH STATUSINING JISMONIY TARAQQIYOTGA TA’SIRI - Chuliyeva , M. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
OVQATLANISH STATUSINING JISMONIY TARAQQIYOTGA TA’SIRI