ЎСМИР СПОРТЧИЛАР ИРОДАВИЙ СИФАТЛАРИНИНГ ФИЗИОЛОГИК КЎРСАТКИЧЛАРГА БОҒЛИҚЛИГИ - Эгамбердиев, Фарход (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
ЎСМИР СПОРТЧИЛАР ИРОДАВИЙ СИФАТЛАРИНИНГ ФИЗИОЛОГИК КЎРСАТКИЧЛАРГА БОҒЛИҚЛИГИ