FIRAVIN VA FARAON BEDANA ZOTLARI QONINING GEMATOLOGIK VA KUNLIK O’SISH KO’RSATGICHLARINING BEDANALAR ZOTIGA VA YOSHIGA BOG’LIQLIGI - Saidxonova , Y.; Suyunqulova , Sh (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
FIRAVIN VA FARAON BEDANA ZOTLARI QONINING GEMATOLOGIK VA KUNLIK O’SISH KO’RSATGICHLARINING BEDANALAR ZOTIGA VA YOSHIGA BOG’LIQLIGI