QISHLOQ SHAROITIDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING AYRIM MIKROELEMENTLAR BILAN TA’MINLANISHI - Hazratova, Hulkar (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
QISHLOQ SHAROITIDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING AYRIM MIKROELEMENTLAR BILAN TA’MINLANISHI