DORIVOR O’SIMLIKLARNING ( KAVRAK-FERULA ASAFOETIDA) ICHAK FERMENTLARIGA TA’SIRI. - Qiyomova, Nozigul (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
DORIVOR O’SIMLIKLARNING ( KAVRAK-FERULA ASAFOETIDA) ICHAK FERMENTLARIGA TA’SIRI.