ORGANIZMNING GEPATIT HOLATIDA TO’QIMALI BIOSTIMULYATORLARNING IMMUNITET TIZIMIGA TA’SIR MEXANIZMLARI - Allamuratov, M; Jumaqulova, Go'zal; Ikromova, Muxlisa (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
ORGANIZMNING GEPATIT HOLATIDA TO’QIMALI BIOSTIMULYATORLARNING IMMUNITET TIZIMIGA TA’SIR MEXANIZMLARI