RATSIONAL OVQATLANISHDA OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARINING O‘ZARO MUTANOSIBLIGI - Buranov, Botir (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
RATSIONAL OVQATLANISHDA OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARINING O‘ZARO MUTANOSIBLIGI