SURXONDARYO VILOYATI QISHLOQ SHAROITIDA SUT EMIZADIGAN AYOLLARNING AMALDAGI OVQATLANISHI - Baratova, Shoxsanam; Asadova, Shaxnoza (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
SURXONDARYO VILOYATI QISHLOQ SHAROITIDA SUT EMIZADIGAN AYOLLARNING AMALDAGI OVQATLANISHI