TRENIROVKA DAVRIDA SPORTCHILAR OVQATLANISHINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Xudoyberdiyev, Baxtiyor (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
TRENIROVKA DAVRIDA SPORTCHILAR OVQATLANISHINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI