18-28 YOSHLI SPORTCHI TALABALARNING (YIGITLAR) ANTROPOMETRIK KO’RSATKICHLARI - Yo’ldosheva, Roila; Fayziyeva, M.T (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
18-28 YOSHLI SPORTCHI TALABALARNING (YIGITLAR) ANTROPOMETRIK KO’RSATKICHLARI