MAKTAB O’QUVCHILARNING ME’YORIY RIVOJLANISHIDA JISMONIY MASHQLARNING O’RNI. - Mulkanov, Yaxshiboy (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
MAKTAB O’QUVCHILARNING ME’YORIY RIVOJLANISHIDA JISMONIY MASHQLARNING O’RNI.