O’QUVCHILARDA BARQAROR TARAQQIYOT TA’LIMINI SHAKLLANTIRISHNING EKOLOGIYA VA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI TASHKIL ETISHDAGI AHAMIYATI - Toyirova M. M, Toyirova M. M (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
O’QUVCHILARDA BARQAROR TARAQQIYOT TA’LIMINI SHAKLLANTIRISHNING EKOLOGIYA VA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI TASHKIL ETISHDAGI AHAMIYATI