ARCHAICA AVLODI VAKILLARINING EKOLOGIK XUSUSIYATLARI - Karshibayev, J.X.; Maxmudjonov, Z.M (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
ARCHAICA AVLODI VAKILLARINING EKOLOGIK XUSUSIYATLARI