NOQULAY EKOLOGIK SHAROITDA QO‘RG‘OSHINNI OVQAT XAZM QILISH TIZIMIGA TA’SIRI - Karimova, I.I.; Kuchkarova, Lyubuv Salijanovna; Sharipov, B.O. (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
NOQULAY EKOLOGIK SHAROITDA QO‘RG‘OSHINNI OVQAT XAZM QILISH TIZIMIGA TA’SIRI