O‘SIMLIK BIOFAOL MODDALARINING GEPATOPROTEKTORLIK XUSUSIYATLARI - Abdullayeva, Gulbaxor; Bekmuratovna, Ziyofat; Karimova, Mavluda (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
O‘SIMLIK BIOFAOL MODDALARINING GEPATOPROTEKTORLIK XUSUSIYATLARI