O‘TKIR PANKREATIT KASALLIGIDA Α-AMILAZA FAOLLIGIGA FLAVONOIDLARNING PROFILAKTIK TA’SIRI: O‘TKIR PANKREATIT KASALLIGIDA Α-AMILAZA FAOLLIGIGA FLAVONOIDLARNING PROFILAKTIK TA’SIRI - Qayumov , Hasan; Tojiev , S.R (MODERN PROBLEMS AND PROSPECTS FOR ORGANIZING A HEALTHY LIFESTYLE AND PROPER NUTRITION, 2024)
O‘TKIR PANKREATIT KASALLIGIDA Α-AMILAZA FAOLLIGIGA FLAVONOIDLARNING PROFILAKTIK TA’SIRI