BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINI INTEGRATIV O‘QITISHGA METODIK TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISHNING PEDAGOGIK JIHATLARI - Jurayeva, Nargiza (E-Library Karshi SU, 2025)
Integrativ metodik tayyorgarlik zamonaviy texnik innovatsion, integratsion, modifikat- sion, adaptiv, diversifikatsion, imitatsion, kognitiv vositalarga bevosita bog‘liq sanaladi va mustaqil ishlash ta’minotini hosil qilish imkoniyatiga ega