ДИЭТАНОЛАМИНИНГ БЕНЗОИЛХЛОРИД БИЛАН РЕАКЦИЯЛАРИ - Усмонов , Ч; Курбанова, Х; Журакулов, Н; Холиков , Т (Theoretical and experimental chemistry and modern problems of chemical technology, 2023)
Диэтаноламин ва унинг ҳосилаларининг халқ хўжалиги ва тиббиётда ишлатилишига оид маълумотлар адабиётларда кўплаб ёритилган