FTALOSIANIN PIGMENTLARINING KRISTALL TUZILISHI - Jahongir , Jahongir (Theoretical and experimental chemistry and modern problems of chemical technology, 2023)
Ftalosianin pigmentlarining kristall tuzilishini chuqur tahlil qilish ularning qо‘llanilish sohalarini kengaytiradi hamda ftalosianin pigmentlarini kristall shakllarining turlari haqida ma’lumot beradi. Shuniningdek tibbiyotda, xalq xujaligida va sanoatning barcha sohalarida ishlatilishiga qarab turli kristall shakllar tanlanadi.